Brojir.eu na Firmy.cz

Vtipy o zahradničení, zahradě a kutilech

Práce na zahradě není nikdy dost. A vlastně nikdy není hotovo. Pojďme se spolu na chvilku zastavit a zasmát vtipným momentům ze života nadšeného zahrádkáře i profi zahradníků! Vybrali jsme pro vás vtipy s tematikou zahradničení a kutilství, které nás pobavily. Věříme, že se zasmějete i vy!

Baví se dva zahrádkáři: „Když se mluví hezky s rostlinami, rostou pak mnohem rychleji.” „Fajn, tak já jdu teď na zahradu a zkusím urazit plevel.”

„Prosím vás, sousede, kolik tak kilo švestek sklidíte tady z tohoto velikého stromu?” „To je různé, většinou to závisí na počtu dětí tady v okolí.”

Jaká sekačka je nejrychlejší na světě? Husquarna. Ta se dokonce účastní mistrovství světa motocyklů!

Muž založil květinovou zahradu. Zryl, zasel a čekal. Vzešlo mnoho krásných květin, které chtěl, ale i mnoho pampelišek, které velmi nechtěl. Zkoušel všelicos, ale nepodařilo se mu zahradu jich zbavit. Zašel i za knězem, velkým znalcem zahradničení. Vyzkoušel i jeho rady, vše marné. Seděli spolu s knězem nad zahradou plnou pampelišek a mlčeli. Po chvíli řekl kněz: „Mám ještě poslední radu. Zkus mít rád pampelišky.”

„Mám na zahradě samé kameny.” „Tak proč nepěstuješ něco jiného?”

Jak vypadá takový zahrádkářský zázrak? Z broskví máme houby.

Baví se tři zahrádkáři: „Já jsem vypěstoval takové jablko, že když jsem ho položil na židli, tak židle praskla.” „Já jsem jednou vypěstoval jablko, že když jsem ho dal na stůl, praskl stůl.” „To já měl jednou jablko, že jsem ho naložil na vůz…” „Neříkej, že praskl vůz?” „Ne, ale vylezl červ a sežral mi koně.”

Jedno ze základních pravidel správného zahrádkáře: „Ovocniny sázíme nejlépe u plotu, aby se mohli sousedi pohostit.”

Jestli plejete, tak nejlepší způsob, jak rozpoznat plevel od užitečných rostlin, je, že za tu rostlinu zataháte. Jestli půjde snadno ven, pak je to užitečná rostlina a jestli ne, tak je to plevel.

„Jak se vám podařilo dosáhnout takových pěstitelských úspěchů?” „Vyprávím takové neslušné vtipy, že se i jahody červenají.”

„Ten záhon potřebuje okopat jako sůl,” upozorňuje zahrádkáře žena. „Takže vůbec,” shrne to manžel. „Jakto?” „No, sůl přeci nepotřebuje okopávat.”

„Jak se ti letos dařilo s bramborami?” „Výborně. Pytel jsem jich zasadil, pytel sklidil. Ani jedna se neztratila!”

„Pepíčku, tatínek zase něco kutí ve sklepě,” volá na syna paní Ohemová. „Zavolej na pohotovost a zjisti, kdo má dnes službu.”

Zlobí se soused na souseda - kutila: „Nemysli si, že když si vezmeš montérky, tak se musíš do všeho montovat!”

Baví se dva kutilové: "Představ si, že u mě včera ve tři v noci zvonil soused! Nekecám, ve tři v noci přišel a zazvonil... Jsem se tak lekl, že mi normálně vypadla vrtačka z ruky!"

Zasmáli jste se? Tak to jsme rádi! Teď už ale konec srandy - skočte třeba pro sekačku a vrhněte se na sekání trávníku, nebo dejte péči svým záhonům či květinám ☺️

souvisejici-sekacky-al-ko

Velký výběr sekaček

Cena: od 2 900 Kč

souvisejici-plotostrih-nuzky-plot

Plotostřihy skladem

Cena: od 1 490 Kč

souvisejici-zahradni-hadice

Kvalitní hadice

Cena: od 549 Kč